Wed01.12 Thu02.12 Fri03.12 Sat04.12 Sun05.12 Mon06.12 Tue07.12
DYNAMIC VINYASA 60 (LIVE STREAM) FRANCESCO MAZZETTI 06:45 60 MINS
BLOKSCULPT 45 (LIVE STREAM) AMY LUCAS 07:00 45 MINS
ROCKET YOGA 60 (LIVE STREAM) SFRANCESCO MAZZETTI 08:00 60 MINS
CARDIO KILLER 45 (LIVE STREAM) AMY LUCAS 08:05 45 MINS
DHARMA FLOW 75 (LIVE STREAM) LEO OPPENHEIM 12:00 75 MINS
BLOKFIT 50 (LIVE STREAM) AMIE DUDLEY 12:30 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 (LIVE STREAM) SAILSA MULLINS 17:30 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 (LIVE STREAM) LOTTE RICE 18:00 60 MINS
PILATES 50 (LIVE STREAM) KSENIJA SELIVANOVA 18:30 50 MINS
YIN YOGA 60 (LIVE STREAM) SLOTTE RICE 19:15 60 MINS
 
BARRE 50 (LIVE STREAM) CARLY BATEMAN 06:45 50 MINS
BLOKMOVE 60 (LIVE STREAM) SAILSA MULLINS 07:00 60 MINS
POWER YOGA 60 (LIVE STREAM) LOTTI MADDOX 07:30 60 MINS
BLOKFIT 50 (LIVE STREAM) TOMAS FERENC 07:45 50 MINS
BOXCON 45 (LIVE STREAM) CAVAN 12:00 45 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 (LIVE STREAM) CHARLEY LOGAN 12:30 60 MINS
PILATES 50 (LIVE STREAM) ANNA FREEMAN 17:45 50 MINS
POWER YOGA L2 60 (LIVE STREAM) LEO OPPENHEIM 18:00 60 MINS
BLOKFIT 50 (LIVE STREAM) AMARYLLIS SAUNDERS 18:30 50 MINS
YIN YOGA 60 (LIVE STREAM) FRANCESCO MAZZETTI 19:15 60 MINS
 
PILATES 50 (LIVE STREAM) KSENIJA SELIVANOVA 06:45 50 MINS
BARRE 50 (LIVE STREAM) SYASMEEN MOHAMED 07:00 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 (LIVE STREAM) ZOE LASKOWSKI 07:15 60 MINS
BOXCON 45 (LIVE STREAM) DECLAN TAYLOR 08:15 45 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 (LIVE STREAM) LIDDY CURBISHLEY 12:00 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 (LIVE STREAM) DAN APPAH 12:30 50 MINS
BARRE 50 (LIVE STREAM) SPIP TUNSTALL 18:00 50 MINS
YIN YOGA 60 (LIVE STREAM) TEGAN MCLEOD 18:30 60 MINS
 
BLOKFIT 50 (LIVE STREAM) DAN APPAH 08:50 50 MINS
POWER YOGA 60 (LIVE STREAM) ERRIN BRISCOE 09:00 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 (LIVE STREAM) DAN APPAH 09:50 50 MINS
BARRE 50 (LIVE STREAM) CARLY BATEMAN 10:10 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 (LIVE STREAM) ERRIN BRISCOE 10:15 60 MINS
BLOKSCULPT 45 (LIVE STREAM) GEORGINA THOMPSON 11:10 45 MINS
 
BLOKSTRENGTH 50 (LIVE STREAM) AMY LUCAS 08:30 50 MINS
POWER YOGA L2 60 (LIVE STREAM) FRANCESCO MAZZETTI 09:00 60 MINS
BLOKSCULPT 45 (LIVE STREAM) RACH LOPEZ 09:45 45 MINS
PILATES 50 (LIVE STREAM) ROSIE DWYER 10:15 50 MINS
BARRE 50 (LIVE STREAM) RACH LOPEZ 10:45 50 MINS
YIN YOGA 60 (LIVE STREAM) ZOE LASKOWSKI 17:00 60 MINS
 
DYNAMIC VINYASA 60 (LIVE STREAM) LEO OPPENHEIM 06:45 60 MINS
CARDIO KILLER 45 (LIVE STREAM) DAN APPAH 07:00 45 MINS
BLOKFLEX 50 (LIVE STREAM) ROSIE DWYER 07:15 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 (LIVE STREAM) SDAN APPAH 08:05 50 MINS
BARRE 50 (LIVE STREAM) ELLYA SAM 12:30 50 MINS
POWER YOGA 60 (LIVE STREAM) TEGAN MCLEOD 17:15 60 MINS
BLOKMOVE 60 (LIVE STREAM) LOTTI MADDOX 18:00 60 MINS
ROCKET YOGA 60 (LIVE STREAM) ZO RAHM 18:30 60 MINS
PILATES 50 (LIVE STREAM) ZOE HARRIS 19:15 50 MINS
YIN YOGA 60 (LIVE STREAM) ZO RAHM 19:40 60 MINS
 
BLOKSTRENGTH 50 (LIVE STREAM) DAN APPAH 06:45 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 (LIVE STREAM) LUCY ROWLAND 07:00 60 MINS
PILATES 50 (LIVE STREAM) ANNA FREEMAN 08:15 50 MINS
BLOKCORE 50 (LIVE STREAM) SAILSA MULLINS 12:00 50 MINS
POWER YOGA 60 (LIVE STREAM) TEGAN MCLEOD 12:30 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 (LIVE STREAM) DAVID TRAN 17:45 60 MINS
CARDIO KILLER 45 (LIVE STREAM) GEORGIA DAVIS 18:00 45 MINS
BARRE 50 (LIVE STREAM) AMY LUCAS 18:55 50 MINS
BLOKSCULPT 45 (LIVE STREAM) GEORGIA DAVIS 19:05 45 MINS