Fri04.2 Sat05.2 Sun06.2 Mon07.2 Tue08.2 Wed09.2 Thu10.2
BLOKSTRENGTH 50 RUBY TUTTLEBEE 06:30 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 AILSA MULLINS 06:40 60 MINS
PILATES 60 JONNY CAGUIOA 06:45 60 MINS
BLOKFIT 50 RUBY TUTTLEBEE 07:30 50 MINS
POWER YOGA 60 AILSA MULLINS 07:50 60 MINS
BLOKFLEX 50 ELLYA SAM 08:00 50 MINS
BOXING 60 MARK 08:30 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ALAN ELLMAN 09:00 60 MINS
BARRE 50 ELLYA SAM 09:00 50 MINS
BLOKMOVE 60 SRACH LOPEZ 12:10 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 RUBY TUTTLEBEE 12:15 50 MINS
POWER YOGA 60 SINDY HAQUE 12:30 60 MINS
BLOKSCULPT 50 SRACH LOPEZ 13:20 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 CHARLEY LOGAN 16:10 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 LEWIS AKPATA 17:00 50 MINS
BLOKSCULPT 50 RACH LOPEZ 17:10 50 MINS
ROCKET YOGA 60 FRANCESCO MAZZETTI 17:20 60 MINS
BARRE 50 RACH LOPEZ 18:05 50 MINS
CALISTHENICS 60 MAYOOR JOBANPUTRA 18:10 60 MINS
HANDSTANDS 60 DANIEL ZIVATOVIC 18:30 60 MINS
BLOKPARTY 60 SOPHIE FERRERO 19:05 60 MINS
 
BARRE 50 AMY LUCAS 08:30 50 MINS
CALISTHENICS 60 JAVI MARTINEZ 08:45 60 MINS
POWER YOGA 60 SLEXIE HAMBLIN 09:15 60 MINS
BLOKSCULPT 50 AMY LUCAS 09:30 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 AMARYLLIS SAUNDERS 09:55 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 SLEXIE HAMBLIN 10:25 60 MINS
PILATES 60 JONNY CAGUIOA 10:30 60 MINS
BLOKFIT 50 AMARYLLIS SAUNDERS 11:00 50 MINS
BLOKMOVE 60 RACH LOPEZ 11:40 60 MINS
POWER YOGA 60 LOTTE RICE 11:50 60 MINS
BOXCON 50 AMARYLLIS SAUNDERS 12:00 50 MINS
BLOKSCULPT 50 RACH LOPEZ 12:50 50 MINS
BLOKCORE 50 DAN APPAH 13:00 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 SCHARLOTTE 13:00 60 MINS
BARRE 50 RACH LOPEZ 13:50 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 DAN APPAH 14:00 50 MINS
YIN YANG FLOW 75 SCHARLOTTE 14:10 75 MINS
PILATES 60 YASMIN JONES SHEAHAN 15:00 60 MINS
 
BLOKSCULPT 50 RACH LOPEZ 08:30 50 MINS
BLOKFIT 50 DAN APPAH 08:45 50 MINS
POWER YOGA 60 CHARLIE KELLY 09:15 60 MINS
BLOKFLEX 50 AMY LUCAS 09:30 50 MINS
CARDIO KILLER 45 DAN APPAH 09:45 45 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 CHARLIE KELLY 10:25 60 MINS
BARRE 50 ADAM TENCH 10:30 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 MIKEY HOLES 10:50 50 MINS
BLOKSCULPT 50 ADAM TENCH 11:30 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 75 CHARLIE KELLY 11:35 75 MINS
CALISTHENICS 60 MIKEY HOLES 11:50 60 MINS
BLOKPARTY 60 SCHRISTINA DEMETRIOU 12:30 60 MINS
YIN YOGA 60 SALLY CONNOR 13:00 60 MINS
BLOKFIT 50 MIKEY HOLES 13:00 50 MINS
BLOKSOUND 60 GEORGE HAMMOND-HAGAN 14:15 60 MINS
 
BLOKFIT 50 LEWIS AKPATA 06:30 50 MINS
POWER YOGA 60 HELEN 06:40 60 MINS
BARRE 50 AMY LUCAS 06:45 50 MINS
CARDIO KILLER 45 LEWIS AKPATA 07:30 45 MINS
BLOKSCULPT 50 AMY LUCAS 07:45 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 HELEN 07:50 60 MINS
CALISTHENICS 60 LUKE BRADSHAW 08:30 60 MINS
BARRE 50 PETER CORK 08:55 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 JULES MCLELLAN 09:00 60 MINS
ROCKET YOGA 60 JULES MCLELLAN 10:10 60 MINS
PILATES 60 JONNY CAGUIOA 12:10 60 MINS
BOXING 60 JAVI MARTINEZ 12:15 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 JULES MCLELLAN 12:30 60 MINS
BARRE 50 SRACH LOPEZ 13:30 50 MINS
BARRE 50 PETER CORK 17:20 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 AILSA MULLINS 17:25 50 MINS
YIN YOGA 60 KAT POLSKI 17:30 60 MINS
BLOKMOVE 60 AILSA MULLINS 18:20 60 MINS
BLOKFIT 50 KATE NEWMAN 18:30 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 KAT POLSKI 18:40 60 MINS
BOXCON 50 DECLAN TAYLOR 19:30 50 MINS
BLOKSCULPT 50 KATE NEWMAN 19:30 50 MINS
ROCKET YOGA 60 ANNA DE SOUSA 19:50 60 MINS
 
BLOKFIT 50 CHLOE TRIGG 06:30 50 MINS
POWER YOGA 60 SINDY HAQUE 06:40 60 MINS
BLOKMOVE 60 GEORGIA DAVIS 06:55 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 CHLOE TRIGG 07:30 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 SINDY HAQUE 07:50 60 MINS
BARRE 50 GEORGIA DAVIS 08:05 50 MINS
BLOKCORE 50 CHLOE TRIGG 08:30 50 MINS
HANDSTANDS 60 GUILLERMO JUSTEL 09:00 60 MINS
BLOKSCULPT 50 GEORGIA DAVIS 09:05 50 MINS
PILATES 60 ROSIE DWYER 12:10 60 MINS
BLOKFIT 50 AMIE DUDLEY 12:15 50 MINS
POWER YOGA 60 KAGE DOUGLAS 12:30 60 MINS
BLOKSCULPT 50 RACH LOPEZ 13:20 50 MINS
BLOKBEAT 60 SHANICE BURTON 17:20 60 MINS
CARDIO KILLER 45 KATE NEWMAN 17:25 45 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 JAVI MARTINEZ 17:30 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 KATE NEWMAN 18:25 50 MINS
BLOKSCULPT 50 AIMEE JOHNSON 18:30 50 MINS
POWER YOGA 60 JAVI MARTINEZ 18:40 60 MINS
PILATES 60 DANNI CARRATURO 19:30 60 MINS
CALISTHENICS 60 JUAN AMO CASTELLANO 19:35 60 MINS
BLOKSOUND 60 PABLO H URZOLA 20:00 60 MINS
 
BLOKCORE 50 BRYONY NORMANTON 06:30 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 LEXIE HAMBLIN 06:40 60 MINS
BARRE 50 SGEORGIA DAVIS 07:00 50 MINS
CALISTHENICS 60 BRYONY NORMANTON 07:30 60 MINS
POWER YOGA 60 LUKE BRADSHAW 07:50 60 MINS
BLOKSCULPT 50 SGEORGIA DAVIS 08:00 50 MINS
BARRE 50 SGEORGIA DAVIS 08:55 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 LUKE BRADSHAW 09:00 60 MINS
BARRE 50 ALICIA MORGAN 12:10 50 MINS
BOXCON 50 BRYONY NORMANTON 12:15 50 MINS
HANDSTANDS 60 LUKE BRADSHAW 12:30 60 MINS
PILATES 60 ALICIA MORGAN 13:20 60 MINS
BLOKMOVE 60 JAVI MARTINEZ 17:20 60 MINS
NEW TO YOGA 60 FRANCESCO MAZZETTI 17:30 60 MINS
BOXING 60 PAUL JACKSON 17:35 60 MINS
BARRE 50 JAHMARL CRICK 18:30 50 MINS
POWER YOGA 60 FRANCESCO MAZZETTI 18:40 60 MINS
CALISTHENICS 60 SOBHAN MADADI 18:45 60 MINS
BLOKPARTY 60 JAHMARL CRICK 19:30 60 MINS
YIN YOGA 60 FRANCESCO MAZZETTI 19:50 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 SOBHAN MADADI 19:55 50 MINS
 
BOXCON 50 CHLOE TRIGG 06:30 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 LUCY ROWLAND 06:40 60 MINS
BLOKSCULPT 50 EILIDH SCOTT 07:00 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 CHLOE TRIGG 07:30 50 MINS
ROCKET YOGA 60 ZO RAHM 07:50 60 MINS
BARRE 50 EILIDH SCOTT 07:55 50 MINS
YIN YOGA 60 ALICE TROW 09:00 60 MINS
PILATES 60 DANNI CARRATURO 09:05 60 MINS
BARRE 50 EILIDH SCOTT 12:10 50 MINS
CALISTHENICS 60 MIKEY HOLES 12:15 60 MINS
ROCKET YOGA 60 MILES MORTENSEN 12:30 60 MINS
BLOKFLEX 50 EILIDH SCOTT 13:15 50 MINS
YIN YANG FLOW 75 ERRIN BRISCOE 17:15 75 MINS
BARRE 50 OLIVIA LUMB 17:20 50 MINS
BLOKCORE 50 AMARYLLIS SAUNDERS 17:25 50 MINS
BLOKFLEX 50 OLIVIA LUMB 18:20 50 MINS
BOXCON 50 MATTEO MASSAINI 18:35 50 MINS
POWER YOGA L2 60 ERRIN BRISCOE 18:40 60 MINS
BLOKBEAT 60 JAHMARL CRICK 19:20 60 MINS
BLOKFIT 50 MATTEO MASSAINI 19:35 50 MINS
YIN YOGA 60 CK 19:50 60 MINS