Date Event
15-Dec-2018 13:30 Boxing skills workshop with Caleb - (2 hours) - SHOREDITCH details
26-Jan-2019 13:30 Bar Muscle Up workshop with Greg - (2 hours) - SHOREDITCH details
Tue11.12 Wed12.12 Thu13.12 Fri14.12 Sat15.12 Sun16.12 Mon17.12
BLOKFIT SPAUL 06:10 45 minutes
BOXCON SPAUL 06:55 45 minutes
BLOKCORE ALI 07:50 45 minutes
BOXING PAUL 09:30 60 minutes
CALISTHENICS DAISY 12:15 45 minutes
BOXCON KEITH 13:05 45 minutes
BLOKCORE JAKE 17:30 45 minutes
BLOKFIT W JAKE 18:25 45 minutes
BLOKSTRENGTH W DEE 19:15 50 minutes
BOXING DEE 20:10 60 minutes
 
BLOKCORE SAMIE 06:20 45 minutes
BLOKFIT W SAMIE 07:15 45 minutes
BOXCON W SAMIE 08:00 45 minutes
BOXING PAUL 10:00 60 minutes
BOXCON PAUL 12:15 45 minutes
CALISTHENICS KEITH 13:05 45 minutes
BLOKFIT CALEB 17:30 45 minutes
BOXCON W CALEB 18:20 45 minutes
BLOKSTRENGTH DEE 19:20 50 minutes
BOX & BELL DEE 20:20 45 minutes
 
BOXCON SCALEB 06:00 45 minutes
BLOKFIT W SCALEB 06:55 45 minutes
CALISTHENICS KEITH 18:20 45 minutes
BOXCON CALEB 19:10 45 minutes
BLOKFIT CALEB 20:10 45 minutes
 
BOXCON KENNY 06:30 45 minutes
BLOKFIT W KENNY 07:25 45 minutes
BOXING DEE 08:15 60 minutes
CALISTHENICS KEITH 10:00 60 minutes
BLOKFIT CORINNE 12:10 45 minutes
BLOKCORE CORINNE 13:00 45 minutes
BLOKCORE ALI 17:30 45 minutes
BLOKFIT CALEB 18:25 45 minutes
BOXING DEE 19:15 60 minutes
 
BLOKFIT TAOFIQUE 08:30 45 minutes
BOXCON TAOFIQUE 09:20 45 minutes
BLOKFIT W KENNY 10:15 60 minutes
BOXING KENNY 11:20 60 minutes
BOXCON KENNY 12:25 45 minutes
BLOKSTRENGTH MAIKEN 16:00 50 minutes
 
BLOKFIT TAOFIQUE 08:45 45 minutes
BOXCON TAOFIQUE 09:35 45 minutes
BLOKSTRENGTH 60 TAOFIQUE 10:25 60 minutes
BLOKFIT CALEB 12:45 60 minutes
 
BOXCON KEITH 06:15 45 minutes
BLOKFIT KEITH 07:05 45 minutes
BLOKCORE KEITH 07:55 45 minutes
CALISTHENICS KEITH 08:45 60 minutes
BOXING PAUL 10:00 60 minutes
BLOKSTRENGTH JERMAINE J 12:10 50 minutes
BOXCON JERMAINE J 13:10 45 minutes
BLOKSTRENGTH ANDREW 17:15 50 minutes
BOX & BELL ANDREW 18:10 45 minutes
CALISTHENICS JERMAINE S 19:05 45 minutes
BOXING PAUL 20:00 60 minutes