shoreditch
switch location
Date Event
04-Jan-2020 14:30 INVERSIONS WITH JAVI - SHOREDITCH details
11-Jan-2020 14:30 BOXING WITH DEE - SHOREDITCH details
01-Feb-2020 14:30 ARM BALANCES WITH LITA - SHOREDITCH details
09-Feb-2020 15:30 BALLET WITH ELLYA - SHOREDITCH details
Thu12.12 Fri13.12 Sat14.12 Sun15.12 Mon16.12 Tue17.12 Wed18.12
BOXCON KATE P 06:00 45 minutes
POWER YOGA 45 WEN 06:30 45 minutes
HIIT AMIE 06:30 30 minutes
BLOKFIT KATE P 06:55 45 minutes
BARRE ELLYA 07:05 60 minutes
DYNAMIC VINYASA PALETA 07:30 60 minutes
BLOKCORE LOTTI 07:50 45 minutes
BLOKFLEX ELLYA 08:15 45 minutes
BLOKSCULPT ELLYA 09:10 45 minutes
YOGA FOR BEGINNERS LETTY 10:00 60 minutes
BOXING MARK 11:00 60 minutes
BLOKFLEX SAMIE 12:00 45 minutes
PILATES ALEX 12:00 60 minutes
BLOKFIT CORINNE 12:15 45 minutes
BLOKSTRENGTH CORINNE 13:00 50 minutes
HIIT ANDREW 13:05 30 minutes
BLOKSCULPT ANDREW 13:40 45 minutes
PILATES MARINA 16:00 60 minutes
BOXING MARK 16:20 60 minutes
POWER YOGA AHMED 17:15 60 minutes
BLOKSTRENGTH KEITH 17:25 50 minutes
CARDIO KILLER RACHEL G 17:45 45 minutes
CALISTHENICS KEITH 18:20 45 minutes
ROCKET YOGA AHMED 18:30 60 minutes
BARRE RACHEL G 18:50 60 minutes
BOXCON CALEB 19:10 45 minutes
YIN YOGA 75 SALICE 19:45 75 minutes
BLOKFIT CALEB 20:05 45 minutes
BLOKPARTY JAHMARL 20:10 60 minutes
 
HIIT GEORGIA 06:25 30 minutes
BOXCON STEVIE 06:30 45 minutes
BALLET FIT 45 GEORGIA 07:00 45 minutes
BLOKFIT STEVIE 07:25 45 minutes
ROCKET YOGA ALAN 07:30 60 minutes
BLOKSCULPT GEORGIA 07:50 45 minutes
BOXING DEE 08:15 60 minutes
PILATES ALEX 08:40 60 minutes
BARRE GEORGIA 08:40 60 minutes
DYNAMIC VINYASA RACHEL 10:00 60 minutes
CALISTHENICS KEITH 10:00 60 minutes
BARRE OLIVIA 12:00 45 minutes
BLOKFIT CORINNE 12:10 45 minutes
POWER YOGA LITA 12:15 60 minutes
BLOKFLEX LOTTI 12:50 45 minutes
BLOKSTRENGTH CORINNE 13:00 50 minutes
PILATES 45 JAY 13:30 45 minutes
BLOKSCULPT LOTTI 13:40 45 minutes
POWER YOGA LOTTI 16:00 60 minutes
BARRE GEORGIA 17:15 60 minutes
DYNAMIC VINYASA HANNAH 17:15 60 minutes
BLOKCORE SRACHEL G 17:30 45 minutes
BLOKFLEX GEORGIA 18:20 60 minutes
BLOKFIT SCRAIG 18:25 45 minutes
YIN YOGA HANNAH 18:30 60 minutes
BOXING CRAIG 19:15 60 minutes
BLOKPARTY SSHANICE 19:25 60 minutes
 
BLOKFIT MATTEO 08:30 45 minutes
BARRE KATE P 08:50 60 minutes
PILATES MELISSA 09:10 60 minutes
BLOKSTRENGTH MATTEO 09:20 50 minutes
BLOKFLEX SLAUREN 10:15 60 minutes
BOXING CALEB 10:15 60 minutes
POWER YOGA L2 AHMED 10:20 60 minutes
BLOKBEAT SSHANICE 11:25 60 minutes
BLOKFIT CALEB 11:25 60 minutes
YOGASANA 75 AHMED 11:30 75 minutes
BOXCON CALEB 12:30 45 minutes
CARDIO KILLER MAIKEN 12:35 45 minutes
DYNAMIC VINYASA NATALIA 13:00 60 minutes
BLOKSTRENGTH MAIKEN 13:25 50 minutes
BLOKPARTY SKAGE 13:30 60 minutes
PILATES JAY 14:15 60 minutes
BARRE EILIDH 14:40 60 minutes
POWER YOGA WEN 15:30 60 minutes
BLOKFLEX EILIDH 15:50 60 minutes
BLOKSCULPT EILIDH 17:00 60 min
 
BARRE STEPHANIE 08:15 60 minutes
BLOKFIT SCORINNE 08:45 45 minutes
BLOKFLEX STEPHANIE 09:20 45 minutes
BOXCON SCORINNE 09:35 45 minutes
BLOKSCULPT STEPHANIE 10:10 60 min
PILATES KEITH E 10:10 60 minutes
BLOKSTRENGTH TAOFIQUE 10:25 50 minutes
DYNAMIC VINYASA CHARLIE 11:20 60 minutes
BARRE TAOFIQUE 11:20 60 minutes
BOXING CALEB 11:35 60 minutes
BLOKFLEX SCORINNE 12:25 60 minutes
YOGA FOR BEGINNERS PEACE 12:30 60 minutes
BLOKFIT CALEB 12:45 60 minutes
CARDIO KILLER MICHELLE 13:30 45 minutes
POWER YOGA PEACE 13:45 60 minutes
BARRE RACHEL G 14:20 60 minutes
YIN YOGA 75 PEACE 15:00 75 minutes
 
BOXCON KEITH 06:15 45 minutes
CARDIO KILLER CORINNE 06:30 45 minutes
POWER YOGA SWEN 07:00 60 minutes
BLOKFIT KEITH 07:05 45 minutes
BLOKFLEX CORINNE 07:15 60 minutes
BLOKSTRENGTH KEITH 07:55 50 minutes
PILATES SPIP 08:15 60 minutes
BARRE CORINNE 08:15 60 minutes
CALISTHENICS KEITH 08:50 60 minutes
PILATES CORINNE 10:00 60 minutes
BOXING PAUL 10:00 60 minutes
DYNAMIC VINYASA LETTY 12:00 60 minutes
HIIT RACHEL G 12:00 30 minutes
BLOKSTRENGTH SCORINNE 12:10 50 minutes
BARRE RACHEL G 12:35 45 minutes
BOXCON SCORINNE 13:10 45 minutes
YIN YOGA LETTY 13:10 60 minutes
BLOKSCULPT FRANKIE 13:40 45 minutes
YIN YOGA CK 16:00 60 minutes
BLOKSTRENGTH ANDREW 17:15 50 minutes
POWER YOGA ALAN 17:15 60 minutes
BLOKBEAT JAHMARL 18:00 60 minutes
BOX & BELL ANDREW 18:10 45 minutes
ROCKET YOGA ALAN 18:30 60 minutes
BLOKSCULPT FRANKIE 19:05 60 min
CALISTHENICS SLUKE 19:05 45 minutes
YIN YANG FLOW PALETA 19:45 60 minutes
BOXING PAUL 20:00 60 minutes
BARRE EILIDH 20:10 60 minutes
 
BLOKFIT KATE P 06:00 45 minutes
POWER YOGA 45 RACHEL 06:30 45 minutes
HIIT CORINNE 06:30 30 minutes
BOXCON KATE P 06:55 45 minutes
BARRE CORINNE 07:00 60 minutes
DYNAMIC VINYASA ZOE 07:30 60 minutes
BLOKCORE ALI 07:50 45 minutes
CARDIO KILLER CORINNE 08:10 45 minutes
BLOKSCULPT CORINNE 09:00 45 minutes
BLOKFLEX ALI 12:00 45 minutes
CALISTHENICS SJERMAINE S 12:15 45 minutes
ROCKET YOGA ALAN 12:15 60 minutes
HIIT ALI 12:50 30 minutes
BOXCON SKATE P 13:05 45 minutes
BARRE ELLYA 13:25 45 minutes
PILATES 45 DIONNE 13:30 45 minutes
YIN YOGA LETTY 16:00 60 minutes
BOXING MARK 16:00 60 minutes
PILATES BETH 17:15 60 minutes
BLOKCORE SKATE P 17:30 45 minutes
CARDIO KILLER GEORGIA 18:00 45 minutes
BLOKFIT SKATE P 18:25 45 minutes
DYNAMIC VINYASA LETTY 18:30 60 minutes
BARRE GEORGIA 19:05 60 minutes
BLOKSTRENGTH DEE 19:15 50 minutes
YIN YOGA KORAL 19:45 60 minutes
BOXING DEE 20:10 60 minutes
BLOKFLEX GEORGIA 20:10 60 minutes
 
BLOKCORE JERMAINE J 06:20 45 minutes
CARDIO KILLER ALI 06:30 45 minutes
POWER YOGA 45 LUKE 06:30 45 minutes
BLOKFIT JERMAINE J 07:15 45 minutes
BLOKSCULPT ALI 07:25 45 minutes
PILATES CHLOE 07:30 60 minutes
BOXCON JERMAINE J 08:00 45 minutes
BLOKFLEX ALI 08:25 60 minutes
DYNAMIC VINYASA PALETA 08:40 60 minutes
BARRE ELLYA 09:30 60 minutes
BOXING PAUL 10:00 60 minutes
BARRE KATE P 12:00 45 minutes
ROCKET YOGA SRACHEL 12:15 60 minutes
BOXCON PAUL 12:15 45 minutes
CARDIO KILLER KATE P 12:50 45 minutes
CALISTHENICS LUKE 13:05 60 minutes
DYNAMIC VINYASA PALETA 13:30 60 minutes
BLOKSCULPT KATE P 13:40 45 minutes
BLOKBREATH MARTIN 16:00 60 minutes
PILATES JAY 17:15 60 minutes
BLOKFIT RUBY 17:30 45 minutes
BARRE SFRANKIE 17:30 60 minutes
BOXCON CALEB 18:20 45 minutes
POWER YOGA JULES 18:30 60 minutes
BLOKSCULPT FRANKIE 19:00 60 min
BLOKSTRENGTH DEE 19:15 50 minutes
DYNAMIC VINYASA JULES 19:45 60 minutes
BOX & BELL DEE 20:10 60 minutes
CARDIO KILLER MATTEO 20:10 45 minutes