Date Event
23-Oct-2021 14:00 BLACK HISTORY MONTH - BOXING/YOGA - CLAPTON details
Fri22.10 Sat23.10 Sun24.10 Mon25.10 Tue26.10 Wed27.10 Thu28.10
BARRE 50 OLIVIA LUMB 06:40 50 MINS
BARRE 50 W OLIVIA LUMB 07:40 50 MINS
ROCKET YOGA 60 JULES MCLELLAN 09:00 60 MINS
POWER YOGA 60 SERRIN BRISCOE 10:10 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ERRIN BRISCOE 11:20 60 MINS
POWER YOGA L2 60 ERRIN BRISCOE 12:30 60 MINS
BARRE 50 ADAM TENCH 17:00 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 SHELEN 18:00 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 SHELEN 19:10 60 MINS
 
ROCKET YOGA 60 FRANCESCO MAZZETTI 08:50 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 FRANCESCO MAZZETTI 10:00 60 MINS
BARRE 50 W GEORGIA DAVIS 11:10 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 SDAVID TRAN 12:10 60 MINS
BARRE 50 GEORGIA DAVIS 13:20 50 MINS
YIN YOGA 60 DAVID TRAN 14:30 60 MINS
BLOKSOUND 60 DAVID TRAN 15:40 60 MINS
 
YOGA WITH MEDITATION 75 ZOE LASKOWSKI 08:35 75 MINS
POWER YOGA 60 ZOE LASKOWSKI 10:00 60 MINS
POWER YOGA L2 60 FRANCESCO MAZZETTI 11:10 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ZO RAHM 12:20 60 MINS
POWER YOGA 60 ZO RAHM 13:30 60 MINS
BARRE 50 ALICIA MORGAN 14:40 50 MINS
BLOKBREATH 50 ZO RAHM 15:40 50 MINS
YIN YOGA 60 ZO RAHM 16:40 60 MINS
BLOKSOUND 60 SDAVID TRAN 18:00 60 MINS
 
DYNAMIC VINYASA 60 ZOE LASKOWSKI 06:40 60 MINS
BARRE 50 JAHMARL CRICK 07:50 50 MINS
BARRE 50 JAHMARL CRICK 08:50 50 MINS
POWER YOGA 60 JULES MCLELLAN 09:50 60 MINS
YIN YANG FLOW 75 ERRIN BRISCOE 11:00 75 MINS
BARRE 50 JAHMARL CRICK 12:30 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 KAT POLSKI 16:45 60 MINS
NEW TO YOGA 60 ROSIE PRICE 18:00 60 MINS
POWER YOGA L2 60 KATE PUMPHREY 19:10 60 MINS
 
POWER YOGA 60 FRANCESCO MAZZETTI 06:40 60 MINS
ROCKET YOGA 60 KAT POLSKI 07:50 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 CHARLEY LOGAN 09:00 60 MINS
BARRE 50 ELLYA SAM 11:00 50 MINS
BARRE 50 ELLYA SAM 12:20 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 JULES MCLELLAN 16:30 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ALICE TROW 18:00 60 MINS
YIN YOGA 60 ALICE TROW 19:10 60 MINS
BLOKSOUND 60 DAVID TRAN 20:20 60 MINS
 
DYNAMIC VINYASA 60 CHARLEY LOGAN 06:40 60 MINS
BARRE 50 ALICIA MORGAN 07:50 50 MINS
POWER YOGA 60 MILES MORTENSEN 08:50 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 JULES MCLELLAN 10:30 60 MINS
YIN YOGA 60 DAVID TRAN 12:10 60 MINS
BARRE 50 JAHMARL CRICK 14:30 50 MINS
POWER YOGA 60 KAGE DOUGLAS 17:20 60 MINS
BARRE 50 EILIDH SCOTT 18:25 50 MINS
BLOKSOUND 60 SDAVID TRAN 19:30 60 MINS
 
YOGA WITH MEDITATION 60 LUCY ROWLAND 06:40 60 MINS
POWER YOGA 60 LEXIE HAMBLIN 07:50 60 MINS
BARRE 50 SRACH LOPEZ 09:00 50 MINS
BARRE 50 SRACH LOPEZ 10:00 50 MINS
POWER YOGA 60 ZO RAHM 11:00 60 MINS
YIN YANG FLOW 75 ZO RAHM 12:10 75 MINS
BLOKBREATH 50 MEGAN RIVER 18:00 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 RACHEL WALSH 19:10 60 MINS
YIN YOGA 60 RACHEL WALSH 20:20 60 MINS