Wed01.12 Thu02.12 Fri03.12 Sat04.12 Sun05.12 Mon06.12 Tue07.12
BLOKSCULPT 50 EILIDH SCOTT 06:20 50 MINS
POWER YOGA L2 60 MILES MORTENSEN 06:25 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 DECLAN TAYLOR 06:30 50 MINS
BLOKFLEX 50 EILIDH SCOTT 07:20 50 MINS
BOXING 60 DECLAN TAYLOR 07:30 60 MINS
BARRE 50 ALICIA MORGAN 07:35 50 MINS
PILATES 60 ANNA FREEMAN 08:30 60 MINS
POWER YOGA 60 MILES MORTENSEN 08:35 60 MINS
BOXCON 50 DECLAN TAYLOR 08:40 50 MINS
CALISTHENICS 60 LUCY JOSLIN 09:40 60 MINS
BLOKFIT 50 DECLAN TAYLOR 10:15 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 SALAN ELLMAN 10:30 60 MINS
PILATES 60 ANNA FREEMAN 12:00 60 MINS
YIN YOGA 60 DAVID TRAN 12:10 60 MINS
CARDIO KILLER 45 RUBY TUTTLEBEE 12:15 45 MINS
HANDSTANDS 60 JUAN AMO CASTELLANO 13:10 60 MINS
BLOKFIT 50 RUBY TUTTLEBEE 13:15 50 MINS
BARRE 50 SOLIVIA LUMB 14:30 50 MINS
BLOKFLEX 50 EILIDH SCOTT 17:20 50 MINS
POWER YOGA 60 KAGE DOUGLAS 17:20 60 MINS
BLOKFIT 50 SDAN APPAH 17:45 50 MINS
BLOKMOVE 60 LUCY JOSLIN 18:30 60 MINS
BARRE 50 EILIDH SCOTT 18:30 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 SDAN APPAH 19:00 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ERRIN BRISCOE 19:30 60 MINS
CALISTHENICS 60 LUCY JOSLIN 19:40 60 MINS
BOXCON 50 PAUL JACKSON 20:00 50 MINS
 
PILATES 60 MARCELA RAFALOWSKA 06:20 60 MINS
BLOKFIT 50 AMIE DUDLEY 06:20 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 LEXIE HAMBLIN 06:25 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 RUBY TUTTLEBEE 07:20 50 MINS
BLOKSCULPT 50 W SPIP TUNSTALL 07:30 50 MINS
POWER YOGA 60 SLEXIE HAMBLIN 07:35 60 MINS
CARDIO KILLER 45 MATTEO MASSAINI 08:25 45 MINS
BLOKCORE 50 RUBY TUTTLEBEE 08:30 50 MINS
BARRE 50 ELLYA SAM 08:50 50 MINS
BLOKSCULPT 50 SPIP TUNSTALL 09:30 50 MINS
BARRE 50 ELLYA SAM 09:50 50 MINS
CALISTHENICS 60 LUKE BRADSHAW 10:30 60 MINS
POWER YOGA 60 ZO RAHM 11:00 60 MINS
BLOKFLEX 50 SAMY LUCAS 12:00 50 MINS
YIN YANG FLOW 75 ZO RAHM 12:10 75 MINS
BOXING 60 PAUL JACKSON 12:15 60 MINS
PILATES 60 ANNA FREEMAN 13:00 60 MINS
BOXCON 50 PAUL JACKSON 13:25 50 MINS
BLOKSCULPT 50 KATE NEWMAN 17:20 50 MINS
POWER YOGA L2 60 MILES MORTENSEN 17:30 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 SCORINNE NAOMI 17:45 50 MINS
CALISTHENICS 60 MIKEY HOLES 18:30 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 SRACHEL WALSH 18:40 60 MINS
BLOKFIT 50 SCORINNE NAOMI 19:00 50 MINS
HANDSTANDS 50 MIKEY HOLES 19:30 50 MINS
YIN YOGA 60 SHELEN 19:50 60 MINS
BOXING 60 SAILSA MULLINS 20:00 60 MINS
 
BLOKFLEX 50 EILIDH SCOTT 06:20 50 MINS
BARRE 50 OLIVIA LUMB 06:25 50 MINS
BOXCON 50 SAMARYLLIS SAUNDERS 06:30 50 MINS
BLOKMOVE 60 EILIDH SCOTT 07:20 60 MINS
BARRE 50 W OLIVIA LUMB 07:25 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 SAMARYLLIS SAUNDERS 07:30 50 MINS
POWER YOGA 60 MICHAEL ELEY 08:25 60 MINS
BLOKSCULPT 50 EILIDH SCOTT 08:30 50 MINS
BLOKFIT 50 SAMARYLLIS SAUNDERS 08:30 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 MICHAEL ELEY 09:35 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 CRAIG 10:00 50 MINS
BLOKCORE 50 SBECCA SUART 10:05 50 MINS
ROCKET YOGA 60 JULES MCLELLAN 11:20 60 MINS
BLOKCORE 50 SAILSA MULLINS 12:00 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 RUBY TUTTLEBEE 12:15 50 MINS
POWER YOGA L2 60 ERRIN BRISCOE 12:30 60 MINS
BLOKFIT 50 RUBY TUTTLEBEE 13:20 50 MINS
BARRE 50 SPIP TUNSTALL 17:00 50 MINS
BLOKSCULPT 50 SYASMIN JONES SHEAHAN 17:15 50 MINS
BOXING 60 PAUL JACKSON 17:45 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 LUCY ROWLAND 18:00 60 MINS
PILATES 60 YASMIN JONES SHEAHAN 18:30 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 DAN APPAH 18:55 50 MINS
YIN YOGA 60 LUCY ROWLAND 19:10 60 MINS
 
BOXING 60 SOBHAN MADADI 08:30 60 MINS
PILATES 60 JONNY CAGUIOA 08:40 60 MINS
ROCKET YOGA 60 FRANCESCO MAZZETTI 08:50 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 W SOBHAN MADADI 09:40 50 MINS
BLOKMOVE 60 DANIEL ZIVATOVIC 09:50 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 FRANCESCO MAZZETTI 10:00 60 MINS
BOXCON 50 SOBHAN MADADI 10:45 50 MINS
CALISTHENICS 60 DANIEL ZIVATOVIC 11:00 60 MINS
BARRE 50 W SCORINNE NAOMI 11:10 50 MINS
CARDIO KILLER 45 LEWIS AKPATA 11:50 45 MINS
BLOKSCULPT 50 SCORINNE NAOMI 12:10 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 LUCY ROWLAND 12:10 60 MINS
BLOKFIT 50 LEWIS AKPATA 12:45 50 MINS
BLOKPARTY 60 CHRISTINA DEMETRIOU 13:20 60 MINS
BARRE 50 SCORINNE NAOMI 13:20 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 LEWIS AKPATA 13:55 50 MINS
YIN YOGA 60 SROBYN KRISTEN 14:30 60 MINS
BLOKCORE 50 CHRISTINA DEMETRIOU 14:30 50 MINS
PILATES 60 MARCELA RAFALOWSKA 15:30 60 MINS
BLOKSOUND 60 SROBYN KRISTEN 15:40 60 MINS
 
BOXCON 50 AILSA MULLINS 08:30 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 75 ZOE LASKOWSKI 08:35 75 MINS
BLOKSCULPT 50 PETER CORK 08:40 50 MINS
BLOKFIT 50 AILSA MULLINS 09:40 50 MINS
BLOKSCULPT 50 PETER CORK 09:40 50 MINS
POWER YOGA 60 ZOE LASKOWSKI 10:00 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 AILSA MULLINS 10:40 50 MINS
BLOKCORE 50 PETER CORK 10:40 50 MINS
ROCKET YOGA 60 ZO RAHM 11:10 60 MINS
BOXING 60 PAUL JACKSON 11:40 60 MINS
PILATES 60 ROSIE DWYER 11:40 60 MINS
POWER YOGA 60 AILSA MULLINS 12:20 60 MINS
BOXCON 50 PAUL JACKSON 12:55 50 MINS
CALISTHENICS 60 JAVI MARTINEZ 13:00 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 SUSANNA DAVIES-CROOK 13:30 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 AILSA MULLINS 14:00 50 MINS
HANDSTANDS 60 JAVI MARTINEZ 14:10 60 MINS
BARRE 50 ALICIA MORGAN 14:40 50 MINS
BOXING 60 AILSA MULLINS 15:00 60 MINS
PILATES 60 MARCELA RAFALOWSKA 15:20 60 MINS
POWER YOGA 60 ZO RAHM 15:40 60 MINS
YIN YOGA 60 ZO RAHM 16:50 60 MINS
 
BLOKCORE 50 AILSA MULLINS 06:20 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 DAVID TRAN 06:25 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 RUBY TUTTLEBEE 06:30 50 MINS
BLOKMOVE 60 AILSA MULLINS 07:20 60 MINS
BLOKFIT 50 RUBY TUTTLEBEE 07:35 50 MINS
BARRE 50 SOLIVIA LUMB 07:35 50 MINS
PILATES 60 JONNY CAGUIOA 08:30 60 MINS
BARRE 50 SOLIVIA LUMB 08:35 50 MINS
BOXING 60 PAUL JACKSON 08:45 60 MINS
POWER YOGA 60 ERRIN BRISCOE 09:35 60 MINS
BLOKFLEX 50 SKATE NEWMAN 09:40 50 MINS
BOXCON 50 PAUL JACKSON 10:00 50 MINS
YIN YOGA 60 LUKE BRADSHAW 11:00 60 MINS
BLOKSCULPT 50 SKATE NEWMAN 12:00 50 MINS
BLOKSTRENGTH 50 SAMARYLLIS SAUNDERS 12:15 50 MINS
BARRE 50 SAMY LUCAS 12:30 50 MINS
BLOKCORE 50 SKATE NEWMAN 12:55 50 MINS
CARDIO KILLER 45 SAMARYLLIS SAUNDERS 13:20 45 MINS
BLOKSTRENGTH 50 RUBY TUTTLEBEE 17:00 50 MINS
CALISTHENICS 60 DANIEL ZIVATOVIC 17:20 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ZOE LASKOWSKI 17:30 60 MINS
CARDIO KILLER 45 RUBY TUTTLEBEE 18:00 45 MINS
BLOKBEAT 60 SSHANICE BURTON 18:30 60 MINS
NEW TO YOGA 60 ZOE LASKOWSKI 18:40 60 MINS
BOXCON 50 PAUL JACKSON 19:00 50 MINS
BLOKSCULPT 50 SHANICE BURTON 19:40 50 MINS
POWER YOGA 60 LUKE BRADSHAW 19:50 60 MINS
BOXING 60 PAUL JACKSON 20:00 60 MINS
 
BLOKCORE 50 OLIVIA LUMB 06:20 50 MINS
POWER YOGA 60 FRANCESCO MAZZETTI 06:25 60 MINS
BOXCON 50 NICKY LOPEZ 06:30 50 MINS
BLOKSCULPT 50 W OLIVIA LUMB 07:25 50 MINS
ROCKET YOGA 60 MILES MORTENSEN 07:35 60 MINS
CARDIO KILLER 45 NICKY LOPEZ 07:40 45 MINS
BLOKFLEX 50 OLIVIA LUMB 08:20 50 MINS
BLOKFIT 50 RUBY TUTTLEBEE 08:40 50 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 JULES MCLELLAN 08:45 60 MINS
PILATES 60 ANNA FREEMAN 09:45 60 MINS
BARRE 50 ELLYA SAM 11:00 50 MINS
BLOKMOVE 60 LUKE BRADSHAW 12:00 60 MINS
BLOKFIT 50 MATTEO MASSAINI 12:15 50 MINS
BARRE 50 ELLYA SAM 12:20 50 MINS
CALISTHENICS 60 LUKE BRADSHAW 13:10 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 MATTEO MASSAINI 13:15 50 MINS
YOGA WITH MEDITATION 60 CHARLEY LOGAN 13:20 60 MINS
CARDIO KILLER 45 SDAN APPAH 16:55 45 MINS
PILATES 60 SMARCELA RAFALOWSKA 17:20 60 MINS
DYNAMIC VINYASA 60 ALICE TROW 17:40 60 MINS
BOXING 60 DECLAN TAYLOR 17:45 60 MINS
BLOKPARTY 60 SPENELOPE KLAMERT 18:30 60 MINS
YIN YOGA 60 ALICE TROW 18:50 60 MINS
BLOKSTRENGTH 50 DECLAN TAYLOR 19:00 50 MINS
BLOKCORE 50 SDAN APPAH 19:40 50 MINS
BLOKFIT 50 DECLAN TAYLOR 20:05 50 MINS
BLOKSOUND 60 DAVID TRAN 20:10 60 MINS